Balans

Massages

Procedure massages ProVitaal gewijzigd per 1 september 2017

Reserveren massage

De deelnemer mailt Pro-Vitaal (contact@pro-vitaal.nl) met het verzoek om een afspraak voor een massage, met vermelding van  locatie /datum/gewenst tijdstip.
Vermeld svp uw 06-nummer zodat u eventueel gebeld kunt worden. Regina de Jonge van Pro-Vitaal reageert zo spoedig mogelijk  op uw mail.

Locatie en tijden massages

Binnenstad: Visserstraat 49, maandag en donderdag (vanaf 4 september)
Zernike: Duisenberggebouw, K2.60, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag (vanaf 4 september)

Afzegging of verplaatsing massage

Voor afzegging of verplaatsing van een massage kan gemaild worden naar hetzelfde emailadres (contact@pro-vitaal.nl). Uitgangspunt is: uiterlijk 24 uur voor aanvang van de massage  contact opnemen over afzegging of verplaatsing.

Betaling massage

De helft van de kosten van een massage komt voor rekening van de faculteit of dienst.
De eigen bijdrage voor een massage van 20 minuten is €11, - en kan ter plekke contant betaald worden. Bij vervolgafspraken kan een strippenkaart voor 6 x (€66,-) of voor 12 x (€132,-) gekocht worden bij Pro-Vitaal. Hiervoor ontvangt men een factuur. De kaart wordt beheerd door Pro-Vitaal. Om een juiste factuur op te kunnen stellen vraagt Pro-Vitaal de deelnemer om een formulier in te vullen.

Vergoeding verzekering

Diverse zorgverzekeraars vergoeden de massages vanuit de aanvullende verzekering(en). Het valt dan vrijwel altijd onder het hoofdstuk Natuurgeneeskundige behandeling /Shiatsu massage.
De factuur van de strippenkaart kan, na afloop van de massages, bij de zorgverzekering ingediend worden, samen met een kopie van de kaart met data en handtekeningen (verstrekt door Pro-Vitaal).