Stralingsbescherming

Opfriscursussen

Opfriscursus voor Coördinerend Deskundigen (vh Niveau 3)

Course description

De opfriscursus voor Stralingsbeschermingsdeskundigen (op het niveau van Coördinerend Deskundigen) is bedoeld voor hen die hun algemene kennis van de stralingsbescherming op een adequaat niveau willen houden.

Naast een recapitulatie van de basisbegrippen uit de opleiding Coördinerend Deskundige wordt in Module I een overzicht van de actuele ontwikkelingen in de stralingsbescherming gegeven. Verder komt de praktische stralingsbescherming uitgebreid aan bod.

Module II geeft de mogelijkheid gedurende één dag aan uw praktische vaardigheden in een lab te werken. In verband met de maximale capaciteit van de practica is het niet meer mogelijk om module II te volgen.

Module III biedt de mogelijkheid gedurende één dag uw kennis en vaardigheden te toetsen d.m.v. deelname aan een proefexamen. 

Modules II en III kunnen alleen in combinatie met Module I gevolgd worden. U klikt daartoe onderaan het inschrijfformulier het betrokken vakje aan.

U kunt ervoor kiezen uw opfriscursus af te ronden met een examen open vragen van de opleiding tot coördinerend deskundige. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u zich opgeven voor het 'herexamen coördinerend deskundige'.

In 2022 wordt de opfriscursus in combinatie met de opleiding tot coördinerend deskundige gegeven. 

Date

4 January– 9 May 2022

Schedule

Het conceptrooster vindt u op onze website (www.rug.nl/radiationprotection)

Time

12:15–16:30

Location address

to be announced

Prices

Group Group price
Regulier € 1.200,00
Medewerkers RUG / UMCG / Hanzehogeschool € 1.080,00

Available methods of payment

  • Factuur
  • iDEAL

Available seats

Enough

Deadline for registration

17 December 2021

Registration

Register now

More info

Back to listing