Stralingsbescherming

Opfriscursussen

Opfriscursus voor Coördinerend Deskundigen (vh Niveau 3)

Cursusbeschrijving

De opfriscursus voor Stralingsbeschermingsdeskundigen (op het niveau van Coördinerend Deskundigen) is bedoeld voor hen die hun algemene kennis van de stralingsbescherming op een adequaat niveau willen houden.

Naast een recapitulatie van de basisbegrippen uit de opleiding Coördinerend Deskundige wordt in Module I een overzicht van de actuele ontwikkelingen in de stralingsbescherming gegeven. Verder komt de praktische stralingsbescherming uitgebreid aan bod.

Module II geeft de mogelijkheid gedurende één dag aan uw praktische vaardigheden in een lab te werken. In verband met de maximale capaciteit van de practica is het niet meer mogelijk om module II te volgen.

Module III biedt de mogelijkheid gedurende één dag uw kennis en vaardigheden te toetsen d.m.v. deelname aan een proefexamen. 

Modules II en III kunnen alleen in combinatie met Module I gevolgd worden. U klikt daartoe onderaan het inschrijfformulier het betrokken vakje aan.

U kunt ervoor kiezen uw opfriscursus af te ronden met een examen open vragen van de opleiding tot coördinerend deskundige. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u zich opgeven voor het 'herexamen coördinerend deskundige'.

In 2022 wordt de opfriscursus in combinatie met de opleiding tot coördinerend deskundige gegeven. 

Datum

4 januari– 9 mei 2022

Schedule

Het conceptrooster vindt u op onze website (www.rug.nl/radiationprotection)

Tijd

12:15–16:30

Locatie

zal worden aangekondigd

Tarieven

Groep Groepstarief
Regulier € 1.200,00
Medewerkers RUG / UMCG / Hanzehogeschool € 1.080,00

Betaalmethode

  • Factuur
  • iDEAL

Vrije plaatsen

Voldoende

Sluitingsdatum voor inschrijving

17 december 2021

Inschrijven

Inschrijven

Meer informatie

Terug naar overzicht