Stralingsbescherming

Studiedagen

Nascholingsmiddag Coördinerend Stralingsdeskundigen (FYSIEK)

Cursusbeschrijving

De jaarlijkse nascholingsmiddag heeft als doel de kennis van stralingsdeskundigen op te frissen, te actualiseren en te verbreden en is daarmee een middel voor continue professionele ontwikkeling. De nascholingsmiddag richt zich vooral op toezichthoudend en coördinerend deskundigen die over het diploma stralingsdeskundigheid niveau 3 / coördinerend deskundige of hoger beschikken, maar kan daarnaast ook voor andere toezichthoudend deskundigen interessant zijn.

Door de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS) worden deze nascholingsmiddagen erkend als nascholingsactiviteit in het kader van de herregistratie van (algemeen) coördinerend stralingsdeskundigen. De waardering bedraagt 5 punten (één dagdeel). De  stichting SKO kent in het kader van het onderhoud van de vakbewaamheid van Arbeidshygiënisten en Veiligheidskundigen een waardering van 0,5 pt toe aan deze nascholingsmiddag.

Het cursusmateriaal is beschikbaar op de site van de cursuswinkel onder het kopje 'mijn cursussen'.  U wordt tevens verzocht om t.b.v. de interactieve onderdelen apparatuur mee te nemen naar de bijeenkomst waarmee u verbinding met internet kunt leggen (Iphone, tablet, Ipad etc). Indien nodig kunt u daarbij gebruik maken van het Wifi-netwerk Eduroam.

Definitieve programma nascholingsmiddag volgt - het voorlopige programma kan al worden gedownload. 

 

Punten

5

Datum

25 november 2021

Tijd

13:15–17:00

Locatie

zal worden aangekondigd

Tarieven

Groep Groepstarief
Regulier € 100,00
Medewerkers RUG / UMCG / Hanzehogeschool Gratis
Studenten Hanzehogeschool / MBRT Gratis

Betaalmethode

  • iDEAL

Docent

  • Age Froma, BAS, RUG - Groningen Academy for Radiation Protection

Vrije plaatsen

Voldoende

Sluitingsdatum voor inschrijving

23 november 2021

Inschrijven

Inschrijven

Meer informatie

Terug naar overzicht