Aanbod trainingen en cursussen

Aanbod trainingen en cursussen

Leiderschap
HR-Experts biedt diverse cursussen aan op het gebied van leiderschap, zowel voor wp als voor obp. Wat is er mooier dan eerlijk feedback krijgen op uw manier van leidinggeven, het uitwisselen van ervaringen en het leren van elkaar?!
Persoonlijke vaardigheden
U wilt zèlf sturing geven aan uw tijd. U wilt dat het goed gaat met uw werk. Daarbij is het prettig als u stress tot een minimum kunt beperken. Geen eenvoudige opgave in een werkomgeving met een hoge werkdruk. HR Experts reikt u graag de technieken en instrumenten aan die u nodig heeft om effectief én ontspannen te (blíjven) functioneren.
Onderzoeksvaardigheden
Het schrijven van een proefschrift is een vak apart. Dat geldt ook voor het aanvragen van een subsidie. De RUG stelt je graag in de gelegenheid je vaardigheden op beide gebieden te vergroten en biedt je hiervoor een aantal cursussen aan.
Loopbaantrainingen
Misschien overweeg je je loopbaan een andere wending te geven. Of je wilt graag een volgende stap zetten in je huidige loopbaan. De RUG kan je hierin op verschillende manieren ondersteunen. Zo kun je kiezen voor een individueel traject of deelnemen aan cursussen die door verschillende in- en externe partijen worden aangeboden. Heb je interesse in een van onze producten? Overleg dan eerst met je leidinggevende.